Εταιρεία

H Vessel Essential Oils αποτελεί μία πρότυπη Ελληνική εταιρεία απόσταξης αρωματικών φυτών προς παραγωγή αιθερίων ελαίων αποτελούμενη από δύο χημικούς μηχανικούς (πατέρας και υιός).

Η δράση μας δεν περιορίζεται μόνο στην απόσταξη αρωματικών φυτών. Μέλημα μας είναι να παρακινήσουμε και να διαδώσουμε την καλλιέργεια των αρωματικών φυτών στον Ελλαδικό χώρο. Με σωστή οργάνωση, κατάλληλα βήματα και στηριζόμενοι σε υγιείς συνεργασίες, μπορούμε να δημιουργήσουμε μια νέα επιχειρηματική διέξοδο στη χώρα μας.

Σύμμαχος στην προσπάθεια αυτή είναι το μικροκλίμα της Ελλάδας που βοηθάει στην ανάπτυξη των αρωματικών φυτών αποδίδοντας εξαιρετικής ποιότητας αιθέριο έλαιο.

Στη συνέχεια αναλαμβάνουμε εμείς. Με την εμπειρία πολλαπλών αποστάξεων και οδηγό τη θεωρητική γνώση της επαγγελματικής μας κατάρτισης, βελτιστοποιούμε συνεχώς τη διαδικασία της απόσταξης σε κάθε στάδιο της. Ενδεικτικό αυτού, οι αποστακτήρες όπου πραγματοποιούνται οι αποστάξεις σχεδιάστηκαν από εμάς με προδιαγραφές ευρωπαϊκών αποστακτηρίων. Την κατασκευή τους ανέλαβε το μηχανουργείο ΧΑΛΚΟΥΡΓΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ, το οποίο κατέχει πολυετή εμπειρία στο χώρο των αποστακτήρων.

Καλούμαστε λοιπόν, να ανταγωνιστούμε τις παγκόσμιες αγορές στην ποιότητα των αιθερίων ελαίων. Για να μπορέσουμε όμως να εισχωρήσουμε στις αγορές, θα πρέπει να διαθέτουμε ικανοποιητικές ποσότητες αιθερίων ελαίων. Σ’ αυτό το σημείο λοιπόν κρίνεται απαραίτητη η ανάγκη να απαλλαγούμε από ανταγωνιστικές νοοτροπίες και να αντιληφθούμε ότι στο χώρο αυτό μπορούμε να διακριθούμε μόνο εάν συντονίσουμε τις προσπάθειές μας ο καθένας από τον τομέα του.

 

etairia02

Επικοινωνία

Τηλ. 2310 463.719
Κιν. 697 7905391
Email. info@vessel.gr
Νέο Ρύσιο, Θεσσαλονίκη
Βρείτε μας στον χάρτη